Arctic Fox
>
Houd brandstof vloeibaar en filters schoon met brandstofverwarming

Houd brandstof vloeibaar en filters schoon met brandstofverwarming

Paraffine in diesel stolt bij lage temperaturen waardoor de diesel verandert in gel.

Arctic Fox® leverancier van hoogwaardige producten voor brandstofverwarming

De producten van Arctic Fox® zorgen ervoor dat de dieselbrandstof in de brandstofleiding en brandstof filters niet verstopt raken. Door te kiezen voor een van onze brandstofverwarming producten zorgt u ervoor dat de dieselbrandstof niet afkoelt en dus de paraffine niet kristalliseert en vlokken vormt in de brandstof.

Arctic Fox® In-Line Fuel Warmers

Onze In-Line Fuel Warmers kunnen direct voor het filter in de brandstofleiding worden geïnstalleerd om te voorkomen dat de paraffinewas stolt en een gel vormt. De brandstof blijft op temperatuur en kan zonder te klonteren door het filter stromen.

Arctic Fox® In-Tank Fuel Warmers

De In-Tank Warmer is een andere optie waarbij de brandstof wordt verwarmd terwijl deze de tank verlaat. De door de koelvloeistof gegenereerde warmte wordt afgegeven aan de koude brandstof. Combineer In-Line en In-Tank Warmersmet bijverwarming als er voorafgaand aan het starten onvoldoende warmte is. De brandstof wordt voor het starten eerst voorverwarmd zodat er geen problemen ontstaan door gelvorming. Er kunnen meerdere verwarmers tegelijkertijd worden gebruikt voor grotere motoren of als de brandstof van mindere kwaliteit is.

Meer informatie over onze producten?

Wilt u meer informatie over onze brandstofverwarming producten of heeft u hier een vraag over? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze experts informeren u graag hierover en geven u altijd een passend en professioneel advies. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0)165559245 of per mail via info@arctic-fox.eu. Bij Arctic Fox® denken wij graag met u mee!

arctic fox® solutions

Houd brandstof vloeibaar en filters schoon met brandstofverwarming

SNELLE LEVERING EN
WERELDWIJDE SUPPORT

Speak to an engineer

Contact met onze deskundige

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het uitgebreide productassortiment van Arctic Fox® Nederland of heeft u specifieke vragen over technische toepassingen? Neem contact op met een van onze deskundigen voor meer advies.

Advies aanvragen >
Sales support

Sales support

Heeft u vragen over de prijzen en leveringen van onze hoogwaardige producten, of wilt u een offerte op maat? Neem contact op met de salesadviseurs van Arctic Fox® Nederland voor direct advies.

Offerte aanvragen >
Technical data

Technische gegevens

Voor elk product van Arctic Fox® is een uitgebreide technische productbeschrijving beschikbaar. Deze kunt u downloaden in onze databank. Voor op maat gemaakte producten is deze informatie op aanvraag beschikbaar.

Ga naar downloads >