Arctic Fox
>
Ondersteun optimaal accuvermogen

Ondersteun optimaal accuvermogen

Het vermogen van de accu kan afnemen bij koud weer en lage temperaturen

Het accuvermogen en de opname van stroom worden geoptimaliseerd door de accu warm te houden bij koud weer. Bij een koude accu wordt de moleculaire werking in de accu vertraagd door koude elektrolyten in een natte accu. Hoe kouder de accu, hoe trager de opname van stroom en hoe kleiner de hoeveelheid beschikbare stroom in de accu. Houd het accuvermogen optimaal door ervoor te zorgen dat de accu warm is voor het starten hiervan. Door de accu warm te houden tijdens het draaien van de motor kan de accu volledig worden opgeladen voor het starten van de motor. Een niet opgeladen of lege accu kan bij een lage temperatuur bevriezen. In dat geval moet de accu niet worden gestart.

Bij Arctic fox® hebben wij verschillende oplossingen om de accu warm te houden bij koud weer, waardoor het accuvermogen optimaal is.

Arctic Fox® Heat Exchangers en Electric Battery Blankets

Heat Exchangers of Electric Battery Blankets zijn effectieve opties om de warmte van de accu vast te houden. Heat Exchangers worden onder de accu geïnstalleerd en gebruiken de warmte van gecirculeerde hete koelvloeistof en/of elektrische stroom. Electric Battery Blankets worden om de accu gewikkeld en gebruiken 120 of 240 volt wisselstroom. Dankzij deze verwarmende producten kan worden voorkomen dat alle capaciteit wordt verbruikt, de accu gaat langer mee en laadsystemen worden minder zwaar belast.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw accuvermogen en om dit optimaal te houden bij koud weer? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze experts informeren u graag hierover en geven u altijd een passend en professioneel advies. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0)165559245 of per mail via info@arctic-fox.eu. We staan voor u klaar.

arctic fox® solutions

Ondersteun optimaal accuvermogen

SNELLE LEVERING EN
WERELDWIJDE SUPPORT

Speak to an engineer

Contact met onze deskundige

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het uitgebreide productassortiment van Arctic Fox® Nederland of heeft u specifieke vragen over technische toepassingen? Neem contact op met een van onze deskundigen voor meer advies.

Advies aanvragen >
Sales support

Sales support

Heeft u vragen over de prijzen en leveringen van onze hoogwaardige producten, of wilt u een offerte op maat? Neem contact op met de salesadviseurs van Arctic Fox® Nederland voor direct advies.

Offerte aanvragen >
Technical data

Technische gegevens

Voor elk product van Arctic Fox® is een uitgebreide technische productbeschrijving beschikbaar. Deze kunt u downloaden in onze databank. Voor op maat gemaakte producten is deze informatie op aanvraag beschikbaar.

Ga naar downloads >